VOORWAARDEN VOOR HET BESTELLEN

Bestellingen:
 Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van uw bestelling door RoSoft. RoSoft is gerechtigd bestellingen te weigeren. Indien er een bestelling geplaatst wordt met een artikel welke een omschrijving en of prijs blijkt te hebben die niet klopt, zal RoSoft dit via email of telefonisch bekend maken, zowel u als besteller als RoSoft houden in dat geval het recht om de bestelling te weigeren. RoSoft houdt ingeval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten.


Afbeeldingen op de website:
De foto's welke op de website van RoSoft worden gebruikt zijn eigendom van het desbetreffende merk.
De op de afbeeldingen getoonde artikelen kunnen afwijken in vorm en uitlevering van onderdelen. Ook kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Eigendomsvoorbehoud:
De eigendom van geleverde artikelen gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van de overeenkomst aan RoSoft verschuldigd bent, heeft voldaan.


Betaalwijze:
Vooruitbetalen na het ontvangen van de factuurgegevens. De kosten voor het verzenden bedragen v.a.. € 4,50 binnen Nederland, of anders naar gewicht en hoeveelheid (tarief pakketpost).

Verzendkosten:
Nederland
 
Vooruitbetalen, verzenden: v.a. € 4,50

Europa
0-0,5 kg: v.a, € 9,50

Het verzenden geschiedt geheel voor uw eigen risico, wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan of vermissing van de goederen.

Prijzen:
Als er een prijs van € 0,00 wordt aangegeven op de website, betekent dit dat de prijs nog niet bekend is. Deze artikelen worden dus niet gratis verstrekt. Alle prijswijzigingen en leveringen voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Bestelformulier:
U dient alle velden van het online bestelformulier in te vullen anders is het niet mogelijk om uw bestelling te realiseren.

Retourzendingen:
Voor retourzendingen en het opsturen van reparaties accepteren wij alleen zendingen die verpakt zijn in originelen verpakkingen, als dit niet het geval is dan geven wij GEEN garantie op afgebroken onderdelen welke door transport zijn ontstaan, deze zijn dan voor eigen rekening (dit geld voor zowel voor de heen als retour zending).
Als u iets retour zend neem dan altijd eerst telefonisch contact met ons op en stuur nooit pakketten op zonder porto retour. Wij vergoeden u de porto, als u zonder porto retour stuurt dan moeten wij strafport betalen wat zeer hoog is. Wij weigeren deze pakketten en de kosten verhalen wij op de verzender inclusief de inhouds waarde van de pakketten.
 


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies